Poročilo iz 1.slama 2023

2 min read

Ljubljanski slam 2023 – 1. turnir – 28.5.23

V konkurenci 30 igralcev je na koncu v glavnem turnirju slavil, neuničljivi Komar Tone. V finalu mu je le nekaj gemov enakovredno pariral Gostič Žan, ki se mu pozna, da že nekaj časa v Ljubljani ni bilo tako močnih turnirjev in je tako kot še kdo neomenjeni omagal pod številom odigranih tekem. Ja ni mačji kašelj odigrati 5 tekem do 9. Kako boste rešili ta problem. Seveda, samo s tem, da se bos prijavil tudi na naslednjega pa naslednjega in naslednjega .. Pol se bomo pa že navadili. Do takrat pa bodo zmagovali igralci, ki so med drugim kandidirali tudi za glavno vlogo v filmu Gladiator. Do danes je to bila skrivnost, ki jo razkrivamo ob tej priložnosti. Komarja je le za dva glasova na avdiciji za glavno vlogo premagal Russell Crowe.

Komar je bil v polfinalu boljši od Langerholz Maja, Gostič pa od Gabrovec Timona. V finalu tolažilnega turnirja sta se pomerila kasnejši zmagovalec Voštinič Luka ter Kavčič Kristjan.

Po končanem turnirju smo podelili nagrade ter se ob pijači pogovorili o poteku turnirja, prisluhnili tako idejam, pohvalam kot tudi dobronamernim kritikam oz. raje recimo idejam, da bi bili enodnevni turnirji malce manj gladiatorski. Nekaj idej je padlo , morda bomo nekatere uvedli že na naslednjem turnirju, ki bo 10.6.2023 v TC Svoboda-Vič. Prijave so že odprte. Vabljeni k prijavi

PRIJAVE na 2.slam : https://www.tenis-rekreacija.si/

( če na strani ne vidiš spremembe pritnis F5 da stran osvežiš )

Končni rezultati Ljubljanski slam 23/1 – 28.5.2023

Glavni turnir : https://challonge.com/Ljubljanskislam1

Tolažilni turnir : https://challonge.com/Ljubljanskislam1tolazilna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja