LJUBLJANSKI SLAM

2 min read

LJUBLJANSKI SLAM  – serija teniških turnirjev v Ljubljani, štirje turnirji, en zmagovalec

Pozdravljeni, predstavljamo vam LJUBLJANSKI SLAM. Teniško tekmovanje za rekreativne igralce in igralke tenisa. SLAM bo sestavljen iz serije treh turnirjev + mastersa.

Naj vas ime Ljubljanski ne zavede in ne pomeni, da so na turnir vabljeni le igralci iz Ljubljane. Na turnir ste vabljeni vsi rekreativni igralci in igralke tenisa. Organizirali bomo tekmovanje v moški in ženski kategoriji.

Turnirje bomo organizirali na igriščih Šport Ljubljane. Tri turnirje v Tenis centru Tivoli in enega v Športnem parku Svoboda Vič. Šport Ljubljana, ki nam pomaga pri organizaciji bo zagotovil odlično pripravljena igrišča in s svojo gostinsko ponudbo poskrbel,  da igralci ne bodo žejni in da bodo dvoboje lahko spremljali v senci skupaj s svojimi navijači. 

Mi pa bomo skupaj z vami, igralci, poskrbeli za lep dogodek. Online prijave, pravočasno plačilo prijavnine, žreb v četrtek pred turnirjem na lokaciji turnirja, poslan razpored vsem igralcem in igralkam dan pred turnirjem. Vse to bo naredilo turnir tekoč že na začetku in ne samo po koncu turnirja.

Ljubljanski slam je serija treh turnirjev + masters, ki štejejo za skupno lestvico.

OPIS TURNIRJA: Tekmovanje se organizira moški in ženski konkurenci. Turnir bo organiziran, če se na turnir prijavi minimalno 16 igralcev.
V primeru, da za določen turnir ni doseženega minimalnega številka igralcev (16 igralcev moški in 8 v ženski) se turnir odpove.

SISTEM: Vsak prijavljeni igralec/igralka na turnirju odigrata najmanj dva dvoboja. Turnirji se igrajo na izpadanje s tolažilno skupino. Glavni del turnirja se igra na 9 gemov, tolažilni del turnirja do 6. Na mastersu se prvi in drugo kolo igrata do 9, finale pa na dva dobljena seta.

TOČKOVANJE:

LJ.SLAM ZmagaFinalePolfinaleČetrtfinaleR16R32
Glavni turnir1006035188 
Tolažilni turnir35201062 

PRIJAVE: Prijave potekajo online na strani www.tenis-rekreacija.si. Vsak igralec/igralka, mora pred žrebom poravnati prijavnino. Prijavnina 30,00 €
Prijavnina se lahko poravna preko TRR ali 10 min pred žrebom na lokaciji žreba.
(informacije za plačilo na TRR so poslane ob online prijavi)

V žreb bodo uvrščeni vsi prijavljeni, s plačano prijavnino.

ŽREB: Žreb se opravi, v četrtek, pred turnirjem ob 20:00 uri na lokaciji turnirja. V petek se vsem prijavljenim igralcem pošlje razpored igranja.
Lokacija žreba se lahko spremeni, ampak brez skrbi, vse igralce in igralke se o tem obvesti.

Predvideni datumi turnirjev so:

LJUBLJANSKI SLAM datumlokacija 
1. turnir 28. 5. 2023 TC Tivoli
2. turnir10. 6. 2023   TC Svoboda
3. turnir22. 7. 2023  TC Tivoli
4. turnir2. 9. 2023  TC Tivoli

Vabimo vas, da se turnirja udeležite. Izpolnite online prijavnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja