Ljubljanska rekreativna teniška liga

2 min read
logo tenis-rekreacija

Pozdravljeni,

Vabimo vas k prijavi in igranju v Ljubljansko rekreativno teniško poletno ligo 2023 za posameznike in posameznice. Gre za tekmovanje, ki poteka preko celotne poletne sezone. V ligi igrajo igralci/ke, ki so po nivoju teniškega znanja razvrščeni v čim bolj enakovredne skupine. Tekmovanje bo tudi letos potekalo na igriščih Športa Ljubljane –TC Tivoli in TC Svoboda-Vič.

Igralci/ke bodo tako kot smo že vajeni razdeljeni v več lig ločenih po kakovosti. Vse od bivših tekmovalcev, odličnih rekreativcev ter vsi vmesni nivoji do nadobudnih začetnikov, ki bi radi ne samo tekmovali, temveč spoznali tudi nove teniške partnerje in svoje znanje preizkusili v krogu sebi enakih. Poleg moške in ženske konkurence bomo letos po nekaj letih in nekaj »ustnih željah« razpisali tudi ligo veteranov 60+.

Sistem igranja bo enak kot lani. Večjih sprememb ni, še največ se jih je zgodilo z željo, da bi zagotovili večjo resnost pri igranju oziramo spoštovanju terminov. Tu bomo letos še posebej natančni. Saj bomo tako upoštevali željo večine tekmovalcev in dvignili nivo tekmovalnosti z rednim igranjem po posameznem krogu. Igralci boste lahko svoje tekme odigrali vnaprej, ne boste pa jih smeli odigrati za nazaj. Za posamezno kolo bo na voljo cca 12 dni.

V priponki se nahaja pravilni ter prijavnica, na kratko pa vam bistvo serviramo, kar takole.

KAJLjubljanska teniška rekreativna liga 2023
LOKACIJA : primarna lokacija : Tivoli , sekundarna lokacija: Svoboda
CENA : prijavnina : 50,00 €  + po lastni želji izbrani paket po ceniku TC Tivoli za teniške ure ali samo paket Lj.liga namenjen za vse domače tekme ( 95,00 € = 15 ur ) 
TRAJANJE : 8. 5. 2023 do 20. 9. 2023

PRIJAVE NA :  ljubljanskateniskaliga@gmail.com

ROK ZA PRIJAVE : 4.5.2023

Za več informacije pošljite e-mail ali pokličite 051246501 (Anže)

CENIK teniške sezone Tivoli: Ceniki/TENIS-CENTER-TIVOLI.pdf

Postani in ostani igralec/ka Ljubljanske rekreativne teniške lige. Vabljeni k prijavi.

Naj se tenis igra ! Ljubljanska rekreativna teniška liga

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja