Kamnik, 18.7.2014 – V finalu odprtega prvenstva Domžal je prva nosilka Lea Sunarič iz Žalca znova prikazala odličen tenis in brez večjih težav premagala Kamničanko Darjo Korelc. Slednja niti ni igrala tako slabo, a kaj več kot poraz s 6/1 in 6/2 ni mogla iztržiti. Sunaričeva je tako v obrambnih kot tudi v napadalnih vlogah odlična in Korelčeva tudi z menjavo taktike (nekaj časa je veliko hodila na mrežo, nekaj časa je igrala bolj z zadnje črte) ni našla ustrezne igre, ki bi prinesla tudi dober rezultat. Darja je kot novinka na našem touru kljub porazu  z doseženim  lahko več kot zadovoljna, vsak novinec na tekmovanjih slotoura pa pomeni tudi določeno “poživitev”….sploh če doseže tudi dober rezultatski uspeh. Upamo, da se bo za igranje na rekreativnih tekmovanjih odločalo vse več deklet in da bomo na prihodnjih tekmovanjih, kar se tiče števila udeleženk,  dosegali številke izpred leta dni, ko je na odprtem prvenstvu Kranja igralo več kot 20 igralk.

Kamnik, 17.7.2014 – Ženski finale odprtega prvenstva Domžal med Leo Sunarič in Darjo Korelc bo jutri ob 9.00 uri na igriščih Tenis kluba Loke v Tuhinju.

Kamnik, 7.7.2014 – Finalni dvoboj odprtega prvenstva Domžal med Leo Sunarič in Darjo Korelc je bil zaradi dežja prestavljen na še nedoločen termin.

Domžale, 6.7.2014 – V boj za zmago na odprtem prvenstvu Domžal v ženski konkurenci se bosta v torek ob 9.00 uri podali Lea Sunarič in Darja Korelc. Medtem ko smo Sunaričevo (Žalec) v finalu “videli” že pred tekmovanjem, pa je Korelčeva (Kamnik) z uvrstitvijo v finale kar malo presenetila. Odličen tenis je Darja pokazala že v prvem krogu proti Mirjam Lovrenčec (Kranj – aktualna državna prvakinja v dvojicah), kjer je s svojo prepoznavno igro, ki jo krasijo pogosti prihodi na mrežo, nasprotnici oddala vsega eno igro, v polfinalu proti drugi nosilki Damjani Damiš (Laško) pa je zaigrala še bolje in zmagala s 7/5 in 6/4. V obeh nizih je že vodila s 5/2, a nasprotnici dovolila, da se ji je povsem približala. V polfinalu smo gledali še eno Kamničanko in sicer Katjo Knez, ki je za uvrstitev v polfinale morala pošteno garati, preden je zlomila odpor tretje nosilke Andreje Bizjak iz Litije. Katje v polfinalu tudi zaradi utrujenosti proti Sunaričevi ni zmogla več kot časten poraz s 6/0 in 6/3. Poglej vse rezultate TUKAJ.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.