Ljubljana, 23.12.2012 – Še pet dni nas loči do začetka tradicionalnega novoletnega rekreativnega tenis žura, ki bo potekal v soboto 29.12.2012 v teniški dvorani Harmonija v Mengšu. Pričetek tekmovalnega dela, v katerem se bodo igralci, ki so bodo na tekmovanje seveda prijavili, pomerili v konkurenci naključno izžrebanih mešanih parov, je v soboto ob 16.00 uri, zabavni del z večerjo, ki se ga lahko udeležijo tudi tisti, ki ne igrajo,  pa se bo pričel ob cca 21.00 uri. Krasni več kot 40 centimetrski pokali čakajo najboljše tri dvojice, vsak prijavljeni igralec pa bo dobil tudi darilno vrečko. Še je čas za kakšno pozno prijavo! POZOR! Prijava na večerjo mora biti obvezno do srede do 24. ure, če pa pridete samo na pijačo, pa se ni treba “prijaviti” – samo prideš in se zabavaš skupaj z nami!

Ljubljana, 4.12.2012 – Na novoletni rekreativni tenis žur se je v roku za prijave prijavilo dvanajst  dvojic….sprejmemo tudi še kakšno pozno prijavo…predvsem med fanti, saj sta dve dekleti brez partnerja….seznam prijav na dan 3.12.2012 najdeš TUKAJ. Se vidimo v soboto 29.12.2012 v Mengšu!!

Ljubljana, 29.11.2012 – Število prijav se veča…v tem trenutku imamo prijavljenih že šest “dvojic”…seznam prijav lahko najdeš TUKAJ. Prijavnico pa TUKAJ.

Ljubljana, 28.11.2012 – Še tri dni časa imate za prijavo na novoletni rekreativni tenis žur….v tem trenutku sta še vedno prijavljena samo dva udeleženca. Podrobnosti o žuru najdete v spodnjem tekstu.

Ljubljana, 22.11.2012 – Še osem dni imate časa za prijavo na novoletni rekreativni  žur…v tem trenutku sta še vedno prijavljena sam dva udeleženca. Podrobnosti o vsem najdete v spodnjem tekstu.

Ljubljana, 12.11.2012 – Še 18 dni je časa za prijavo na novoletni rekreativni žur. V tem trenutku sta v teniški del žura prijavljena dva igralca: Matjaž Pogačar in Darja Korelc. Podrobnosti preberi spodaj.

Ljubljana, 29.10.2012 – V soboto 29.12.2012 bo v teniški dvorani Harmonija v Mengšu teniški žur, na katerem se bomo teniški rekreativci skupaj poslovili od novega leta. Žur se začne ob 16.00 uri s teniškim turnirjem, v katerem se bodo v konkurenci mešanih dvojic po sistemu naključno izžrebanih parov pomerili vsi, ki se bodo seveda prijavili. Turnir je odprt, prijavi se torej lahko vsak rekreativec, pa čeprav ni član društva igralcev tenisa Slovenije – edini pogoj za prijavo na turnirski del žura je, da je na prijavnici napisan par, ki ga sestavljata en rekreativec in ena rekreativka (kar gre za tekmovanje naključno izžrebanih parov, ni rečeno, da bosta igralec in igralka, ki sta napisana na prijavnici, dejansko tudi zaigrala skupaj). Na ta način bomo “preprečili”, da se prijavi veliko moških in malo žensk ali obratno. Prijavnico na novoletni mega žur najdete TUKAJ. Ob cca 21.00 uri naj bi se začel družabni del z večerjo in podelitvijo pokalov najboljšim trem dvojicam. Seveda lahko pridete samo na družabni del (in to že veliko pred večerjo), saj je dogodek namenjen predvsem druženju in zabavi (če pa domov odneseš še kakšen pokal, pa toliko bolje, mar ne?). Prijave sprejemamo do 30.11.2012, v primeru velikega števila prijav pa si pridržujemo pravico, da za turnirski del žura izberemo igralce, ki so člani društva igralcev Slovenije. Vsak igralec bo odigral tri dvoboje, v vsakem dvoboju se igra šest iger – najvišji možni rezultat je torej 6/0, najmanjši pa 3/3. Za končno razvrstitev po rednem delu turnirja šteje število dobljenih iger v teh treh dvobojih. V polfinale, kjer se igralci in igralke še zadnjič “sparijo”, se uvrstijo najboljši štirje igralci in najboljše štiri igralke rednega dela (igralci, ki imajo najviše število osvojenih iger; če imata dva ali več igralcev enako število osvojenih iger, o napredovanju v polfinale odloči žreb).  V polfinalu in finalu se igra pri rezultatu 3/3 igra tie-break do 7 dobljenih točk. Igra se tudi za 3. mesto. “Prijavnina” na žur brez igranja tenisa je 28 eur/osebo, če pa boste igrali tudi tenis, pa 38 eur/osebo. Za večerjo bodo na voljo trije  meniji, eden bo namenjen tistim, ki ne jeste mesa. V ceno je vključena tudi pijača pri večerji, za plačilo “presežkov” pa ste “odgovorni” sami. Za vsa vprašanja pokliči 041844086 (Matjaž).

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.