Direktor tretjega odprtega prvenstva za rekreativce Rajko Korelc (mala fotografija levo) je sporočil, da bo tekmovanje, ki bo od 15. do 17.9.2012 potekalo na teniških igriščih športnega društva Šentvid v Ljubljani, imelo nagradni sklad 500 EUR. Športni center v Šentvidu razpolaga z devetimi peščenimi igrišči za tenis, nekaj je tudi razsvetljenih, igrišči za odbojko na mivki, nogomet, itd. Ker gre za zadnje tekmovanje pred zaključnim turnirjem 32 najboljših z lestvice TZS za rekreativce, bo število prijavljenih igralcev po vsej verjetnosti kar veliko – pričakujemo nov rekord! (Op. urednika – sedaj že vemo, da ni bil presežen, je pa izenačen)

Pred tekmovanjem v Ljubljani se pojavljajo številna vprašanja o tem, kaj se dogaja z rekreativnim tenisom v Ljubljani in Mariboru. Brez dvoma največja “bazena” rekreativnih igralcev tenisa, ki pa niti slučajno nista “v prvem planu” – medtem ko se Mariborčani z izjemo Jerneja Ajda sploh še niso pojavili na tekmovanjih slovenskega rekreativnega toura, so Ljubljančani z izjemo Toneta Komarja, ki pa sam ne zmore vsega, do sedaj še povsem brez zares odmevnih rezultatov. Podobne ugotovitve veljajo za turnirje  bivših tekmovalcev in ženske turnirje – bo turnir v Šentvidu prvič demantiral te trditve? Bodo Ljubljančani uspeli sestaviti ekipo igralcev, ki bo prevzela primat v slovenskem rekreativnem tenisu? Bodo Mariborčani mirno gledali, da nekdo “šari po njihovem vrtu”? Se bodo morda vsi “zganili”, ko bodo točke, osvojene za jakostno lestvico za rekreativce, veljale tudi za tekmovanje za najboljši slovenski klub? 

Razpis tekmovanja si lahko preberete TUKAJ. Žreb in razpored za prvi dan tekmovanja (sobota, 15.9.2012)  si lahko ogledate TUKAJ .

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.