Ljubljana, 17.10.2012 – Objavljamo Tecnifibre jakostno lestvico za rekreativce po mastersu v Kamniku, ki se je zaradi dežja v celoti in to v dvorani končal šele v soboto 13.10.2012. Jakostna letvica se bo v prihodnjih dneh spremenila še enkrat in sicer zaradi vnosa točk vseh poletnih licenciranih lig (nekatere lige se še niso končale) in ta lestvica bo veljala za prvo dvoransko odprto prvenstvo, ki bo od 3.11. do 5.11.2012 v Kranju (v organizaciji TK Triglav).

Največji skok na lestvici pravih rekreativcev je naredil Blaž Janhar, ki je napredoval za kar 33 mest (s 63. na 30. mesto), polfinalist mastersa Andrej Šalamun je napredoval za 16 mest, s 26. je skočil na 10. mesto, le malo manj pa je napredoval Miha Ogrič, in sicer za 9 mest (s 24. na 15. mesto). V ženski konkurenci se na lestvici še naprej dviga Karmen Orter Divjak, z 18. je skočila na 13. mesto, v samem vrhu pa se je Zorislava Ašič Kovač s 5. zavihtela na 3. mesto. Tri mesta je pridobila tudi Eva Klampfer, ki je na zadnji lestvici že na 6. mestu.

Prvo mesto v konkurenci pravih rekreativcev in rekreativk sta v vsakem primeru osvojila Aleš Maček in Lea Sunarič, medtem ko bomo morali na končnega zmagovalca med bivšimi tekmovalci počakati še kakšen dan ali dan, da se, kot rečeno, vnesejo ligaške točke. V tem trenutku je v vodstvu Miha Pohar, s prvega mesta pa ga lahko izrine praktično samo še Robert Lazič. Oglej si najnovejšo jakostno lestvico TUKAJ.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.