Ljubljana, 8.3.2013 – V maju 2013 bomo pričeli z igranjem v slovenski ekipni rekreativni teniški ligi (SERTL), tako v moški kot tudi  v ženski konkurenci. Ekipe so lahko sestavljene iz naših in vaših, levih in desnih, rdečih, belih  in črnih….ekipo lahko prijavi teniški klub, lahko pa  štirje igralci, ki enkrat tedensko igrajo v Vevčah, pa bi se vsi naveličani eden drugega radi pomerili še s kom.  Rezultati oziroma zmage v dvobojih posamezno in tudi v dvobojih dvojic bodo sicer števili za jakostno lestvico slovenskega rekreativnega tenis toura, a ekipni nastopi imajo seveda poleg tekmovalnega seveda tudi družabni pomen – nastopati za ekipo je vedno nekaj posebnega in nemalokrat igralci pri tem igrajo veliko bolje kot sicer. Pa še pivo lažje steče po grlu, če za mizo sedi osem fantov in ne samo štirje…..

Objavljamo pravilnik lige, ki si ga lahko ogledate TUKAJ, ter Excelove dokumente za prijavo ekipe v ligaško tekmovanje 2013, za prijavo ekipe v ligaški tekmi ter zapisnik ligaške tekme, vse lahko najdete TUKAJ. Rok za prijavo v ekipno ligaško tekmovanje je ponedeljek 15.4.2013, v ponedeljek 22.4.2013 naj bi bi narejen žreb in razpored, prvo kolo pa naj bi se začelo takoj po prvomajskih počitnicah. Opozarjamo, da morajo biti vse prijavljeni igralci registrirani pri DITS-u, vse podrobnosti v zvezi s plačilom lahko preberete TUKAJ. Vse informacije oziroma podrobnosti o novem ligaškem tekmovanju  lahko dobite na telefonu 041844086 (Matjaž)

Prijavnina za ligaško tekmovanje za leto 2013 je 50,00 eur, plačate pa jo lahko na isti naslov kot članarino oziroma registracijo: DITS-društvo igralcev tenisa Slovenije, ulica Ljudevita Stiasnyja 12, 1241 Kamnik. TRR  številka SI56 0312 6100 0870 531, odprt pri  SKB banki. Namen plačila: prijavnina ekipna liga 2013.

Prve tri ekipe v vseh ligah prejmejo pokale, prvi trije najboljši posamezniki v vseh ligah pa tudi praktične nagrade. O favoritih je vedno nehvaležno govoriti, a prav gotovo ima veliko možnosti za prvi naslov  ekipnega državnega prvaka med rekreativci ekipa iz Radomelj, ki ima v svojih vrstah nepremagljivega Mačka. Sicer pa se tako ali tako prijavi kakšna ekipa, zbrana iz vseh vetrov – če se dogovorijo Maček, Ajd, Komar in Gorenc lahko pokal za prvo mesto kar “potalamo”, proglasimo prvaka in gremo na pijačo….

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.