Ptuj, 18.5.014 – Na žalost moramo zaradi slabega vremena odpovedati tekmovanje na Ptuju. Igrišča so tudi danes “pod vodo”, pa tudi napoved za danes popoldne je bolj slaba….Nov datum in kraj odpovedanega ptujskega tekmovanja bo določila tekmovalna komisija DITS. Potrebne bodo nove prijave, narejen bo nov žreb, tudi če bo tekmovanje izpeljano že naslednji vikend in to spet v Ptuju, za kar je sicer bolj malo možnosti, saj je v tem času tam neko tekmovanje za otroke. No, bomo videli, kaj poreče komisija….

Ptuj, 17.5.2014 – Objavljamo razpored nedeljskih dvobojev TUKAJ….nekaj igralcev je odjavilo svoje sodelovanje…..Vse igralce pred odhodom na prizorišče prosimo, da jutri zjutraj ob cca 8.00 pogledajo na našo spletno stran, ali se bo jutri tekmovanje sploh začelo. Če bo ponoči ali zjutraj spet padel dež, je tekmovanje pod vprašajem. Lahko tudi pokličete na 041844086 (Matjaž).

Ptuj, 17.5.2014 ob 7:45 – Sobotne tekme so zaradi dežja prestavljene na jutri, igrišča so pod vodo, nemogoče jih je pripraviti do popoldanske ure. Ker je vremenska napoved slaba tudi za jutri, je velika verjetnost, da bomo tekmovanje odpovedali in ga izvedli na drug termin. Informacija oziroma odločitev o tem bo podana danes zvečer. Pokličite 041 844086 (Matjaž) za več informacij.


Ptuj, 14.5.2014 –
Seznam prijav na odprto prvenstvo Ptuja po roku za prijave lahko najdete TUKAJ. Na tekmovanje se je prijavilo 29 igralcev, med njimi je osem deklet. Žreb in sobotni razpored bosta narejena in objavljena v četrtek 15.5.2014. Igralo se bo  samo v absolutni kategoriji, saj je za kategorijo 45 ali 55+ prišla samo ena prijava – igralec se je odločil, da bo nastopil v absolutni kategoriji.Ptuj, 15.5.2014 – Objavljamo žrebne tabele za moški A in B turnir, ženski turnir  ter sobotni razpored tekem TUKAJ.

Ptuj, 13.5.2014 – Danes je zadnji dan za prijave na odprto prvenstvo Ptuja. Seznam prijav na dan 12.5.2014 lahko najdete TUKAJ, prijavnico na tekmovanje pa v spodnjem članku.

Ptuj, 28.4.2014 – Teniški klub Terme Ptuj je gostitelj prvega poletnega odprtega prvenstva v tekmovalni sezoni 2014, tekmovanje bo potekalo od 17. do 18.5.2014. Klub razpolaga z osmimi peščenimi igrišči, nekaj jih je tudi razsvetljenih, igrišča pa se nahajajo v neposredni bližini termalnih bazenov in hotelov, kar dela celotno prizorišče še bolj atraktivno. Teniški klub Terme Ptuj je “valilnica talentov”, član tega kluba je tudi v tem trenutku najboljši slovenski igralec Blaž Rola.

Prvič v zgodovini slovenskega rekreativnega tenis toura bo poleg absolutne kategorije organizirano tudi tekmovanje v starostni kategoriji 45 in 55+, za omenjeni novi kategoriji se bo seveda vodila ločena lestvica. Razpis tekmovanja najdete TUKAJ, prijavnico pa TUKAJ.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.