Novo mesto, Kamnik, 8.5.2013  – Oglejte si seznam prijav na odprto prvenstvo Novega mesta in Kamnika TUKAJ . Ker je zaradi spremembe načina obračunavanja lestvic prišlo do kar velikih sprememb, igralci lahko brez težav prekličete svojo prijavo (se odjavite torej). Morda je kdo računal, da bo igral v Kamniku, sedaj pa mora v Novo mesto…. in seveda obratno. Pokličite 041844086, če je kaj nejasno v zvezi z lestvico.

Novo mesto, Kamnik, 7.5.2013 – Oglejte si seznam prijav na oprto prvenstvo Novega mesta in Kamnika na dan 6.5.2013 TUKAJ. Danes do 24.00 ure je zadnji rok za prijave.

Novo mesto, Kamnik, 6.5.2013 – Oglejte si seznam prijav na oprto prvenstvo Novega mesta in Kamnika na dan 5.5.2013 TUKAJ. Prijav je v tem trenutku samo 15, ampak glede na to, da so bili prazniki in počitnice, večina ljudi pa odstotnih, pričakujemo, da se bodo prijave “usule” prav danes. Rok za prijavo je do  jutri (torek) 7.5.2013 do 24.00!

Ljubljana, 4.5.2013 – Še štirje dnevi so do roka za prijavo na prvo odprto prvenstvo za prave rekreativce v poletni sezoni 2013. Odprto prvenstvo bo organizirano v dveh klubih – turnir A za fante in dekleta bo potekal na igriščih teniškega kluba Portovald v Novem mestu, turnir B (in v primeru velikega števila prijav tudi C) pa bo potekal na igriščih v Kamniku. Obe prvenstvi bosta trajali od sobote  11.5.2013, pa do predvidoma ponedeljka 13.5.2013. Razpis tekmovanja, prijavnico in seznam prijav lahko najdete TUKAJ. V tem trenutku sta uradno prijavljena samo dva tekmovalca, upamo, da je tako zaradi praznikov in da se bodo prijave “usule” v ponedeljek, ko se ljudje vrnejo z dopustov. Medtem ko je Kamnik organiziral že vrsto tekmovanj s koledarja slovenskega rekreativnega tenis toura (državno prvemnstvo, dve odprti prvenstvi, masters), pa je tenis klub Portovald novinec med organizatorji, a to ne pomeni, da nima izkušenj…prav nasprotno! V teniškem klubu Portovald so izredno aktivni na področju teniške rekreacije, saj so organizatorji števiilnih dogodkov, med njimi naj omenimo samo poletno in zimsko rekreativno teniško ligo (ki je licencirana s strani DITS-a) in pa beli turnir, turnir, na katerem igralci igrajo v “starih” tradiconalnih oblačilih. Iz njihovih vrst prihajajo številni odlični rekreativci, nekaj od njih se odlično “znajde” tudi na našem touru (Mitja Udovič, Simon Gradišar, Simo Radulovič, Samo Plevnik, itd). Prepričani smo, da bodo tudi naše tekmovanje izpeljali izvrstno in da se boste pri njih odlično počutili. Na fotografiji je Mitja Udovič, na lestvici DITS najviše uvrščeni igralec iz Novega mesta.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.