Ljubljana, 16.10.2012 – Pred dobrimi štirinajstimi dnevi smo ustanovili društvo, ki nosi ime DITS-društvo igralcev tenisa Slovenije. V dneh po ustanovitvi smo društvo registrirali pri upravni enoti oziroma AJPES-u, pridobili davčno številko in odprli transakcijski račun, tako da lahko z današnjim dnem pravno-formalno pričnemo s poslovanjem. Prvi korak, ki ga moramo kot društvo storiti, je seveda nagovor vseh naših potencialnih članov – kot veste se naše društvo ukvarja z organizacijo ter izvedbo teniških tekmovanj in če se boste včlanili v naše društvo, boste ob plačilu prijavnine na tekmovanjih s koledarja plačali 5 eur manj kot nečlani. Prijavnina na zimskih tekmovanjih bo za člane DITS 25 eurov, za nečlane pa 30 eur. Poleg tega bodo člani našega društva deležni raznih ugodnosti, ki jih bodo ponudili naši poslovni partnerji. V tem trenutku vas že lahko obvestimo, da športni center Harmonija iz Mengša (http://www.harmonija.eu/ ) vsem naši članom ponuja od 10 do 30% popusta na vse storitve (glej wordovo priponko), 10% popust na vse svoje izdelke vsem našim članom daje tudi podjetje Ekolife iz Trzina (http://www.ekolife.si/), 5% popusta dobite pri spletnem trgovcu s športno opremo Loparji.si (http://www.loparji.si/), prav takšne popust pa dobite pri podjetju FS sport iz Škofje Loke  (http://www.fitnes-oprema.com ), ki se ukvarja s spletno prodajo fitnes opreme, seznam naših partnerjev pa bo prav gotovo iz tedna v teden samo še daljši.

Obveščamo vas, da od danes dalje lahko postanete član našega društva. To storite tako, da izpolnite priloženi registracijski obrazec, ki ga najdete TUKAJ, ga pošljete na e-poštni naslov tenis.rekreacija@t-2.net  in plačate 10,00 eur na: DITS – društvo igralcev tenisa Slovenije, Ulica Ljudevita Stiasnyja 12, 1241 Kamnik, številka TRR je 03126-1000870531 (račun je odprt pri SKB banki). Namen plačila je: plačilo članarine 2013. Sklic na številko: 00  01-2013. Ker je prvo tekmovanje že prvo soboto v novembru, ne odlašajte s plačilom članarine, da se izognete morebitnim zapletom na prizorišču. Če imate v zvezi z registracijo oziroma plačilom članarine kakšno vprašanje, pokličite 041844086 (Matjaž).

 Seznam članov DITS bo objavljen na spletni strani www.tenis-rekreacija.si in bo posodobljen vsak dan. Še navodilo za izpolnjevanje registracijskega obrazca – svoje ime vpišite tako, kot ga imate napisanega v osebnem dokumentu (če v osebnem dokumentu piše Anton, ne napišite Tone, ampak Anton)

 

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.