Litija, 23.5.2013 – Turnirja v Litiji sta zaradi premajhnega števila prijav odpovedana (pravi rekreativci B štiri prijave, bivi tekmovalci nič prijav). Skušali ga bomo izvesti v času A turnirja v Kranju, tako za prave rekreativce B kot tudi za bivše tekmovalce. 

Litija, 20.5.2013 – Še dva dneva nas ločita do roka za prijavo na odprto prvenstvo Litije v kategoriji pravih rekreativcev B (slabši od 100. mesta) ter bivših tekmovalcev. V tem trenutku imamo samo eno prijavo in sicer v kategoriji pravih rekreativcev. V primeru slabega vremena bo tekmovanje izpeljano v dvorani, tako da turnir ni “ogrožen”!!

Litija, 19.5.2013 – Od 25. do 27.5.2013 bo v Litiji potekalo odprto prvenstvo za rekreativce B (slabši od 100. mesta na jakostni lestvici DITS) ter za bivše tekmovalce. Rok za prijavo je izjemoma do četrtka 23.5.2013 do 12.00 ure, žreb in razpored bosta narejena na omenjeni četrtek ob cca 20.00 uri, objavljena pa bosta seveda na naši spletni strani. Zadnje tekmovanje v Litiji je v konkurenci bivših tekmovalcev dobil Gorenjec Sandi Weisseisen, ki je edini, ki je uspel zmagati na dveh tekmovanjih slovenskega rekreativnega tenis toura.  Prijavnico na tekmovanje lahko najdete TUKAJ, razpis tekmovanja pa TUKAJ.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.