Ljubljana, 25.5.2013 – Včeraj pozno popoldne so organizatorji v Zagrebu po telefonu sporočili, da odpovedujejo tekmo. Na igriščih v Trnju je bil včeraj nek turnir, ki ga zaradi dežja niso odigrali, zato naj bi ga danes…v Zagrebu pa ni bilo možno najti nadomestne lokacije.

Ljubljana, 24.5.2013 – Slovenski reprezentanti bodo v Zagrebu zaigrali v uradni opremi proizvajalca Asics, napise na opremi pa je naredilo podjetje DABI iz Ljubljane, ki ga zastopa naš član Davor Bijelić. Odlično so opravili svoje delo na vezenje zelo občutljivih materialih, tako da če kdo potrebuje tovrstne storitve, pokliče Davorja na 040412643 ali pa mu pošljite mail na e-poštni naslov davor.bijelic@gmail.com. Podjetje ima tudi svojo spletno stran in sicer www.dabi.si, najdete pa jih tudi na facebooku in sicer TUKAJ.  Za Asicsovega manekena smo uporabili koga drugega kot kapetana moške reprezentance Toneta Komarja (edini je po JUS-u oziroma DIN-u). Nakup opreme je omogočilo podjetje Vama Trade iz Nove Gorice, njihovo ponudbo si oglejte TUKAJ.

Ljubljana, 23.5.2013 – Slovenska rekreativna reprezentanca se bo v soboto 25.5.2013 v Zagrebu v svojem prvem uradnem nastopu pomerila s hrvaškimi vrstniki, tekma se začne ob 11.00 uri. Po prvotnem scenariju naj bi se tekma igrala v Prince centru v Zagrebu, po zadnjih informacijah iz Zagreba pa naj bi se sedaj igralo v športnem centru Trnje (Ulica grada Vukovara 236 e, 1000 Zagreb). Za Slovenijo bodo v moški konkurenci zaigrali Aleš Maček (Radomlje), Jernej Ajd (Bistrica ob Dravi), Jože Gorenc (Kranj), Denis Uranič (Zagorje), Sebastijan Sajovic (Visoko pri Kranju), kapetan reprezentance pa je Tone Komar (Ljubljana). Za našo žensko reprezentanco bodo zaigrale Lea Sunarič (Žalec), Karmen Kristan (Vače pri Litiji), Zorislava Ašič Kovač (Izlake), Damjana Damiš (Laško) in Alenka King (Maribor), kapetanka reprezentance pa je Olga Vrhovec (Vače pri Litiji). Danes se bo nekaj reprezentantov zbralo na “mini pripravah” v Ljubljani, vsi reprezentanti in navijači pa naj bi iz Ljubljane odšli v soboto ob 8.00 uri. Nekaj prostora v avtomobilih je še, tako da lahko “prisede” še kakšen navijač. Na veliki fotografiji sta kapetana Tone Komar in Olga Vrhovec. Na malih fotografijah so do leve proti desni zgoraj Zorislava Ašič Kovač, Lea Sunarič, Karmen Kristan, Alenka King, Damjana Damiš in  Denis Uranič, spodaj pa Sebastijan Sajovic, Jože Gorenc, Jernej Ajd in Aleš Maček.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.