Ljubljana, 27.7.2015 – V zadnjem času smo imeli kar nekaj težav z našo spletno stranjo, ki je bila deležna hekerskega napada (vplivala je predvsem na lestvico in druge objave), imeli pa smo tudi nekaj težav s tehnično opremo…objavljamo dve e-poštni sporočili, ki smo ju prejeli od našega skrbnika:

Pozdravljeni,

vaša WordPress stran “http://tenis-rekreacija.si” je bila žrtev napada na “xmlrpc.php” datoteko, ki je zasedla vse sistemske resorse vašega paketa gostovanja. Zato vam spletne strani niso delovale. V datoteko “/public_html/.htaccess” smo vam dodali blokado, ki ta napad blokira.
Vaša spletna stran sedaj ponovno deluje normalno.

Če vam lahko še kako pomagam, smo vam vedno na voljo.

Lep vikend,
Boštjan
—–
Gostovanje in domene NEOSERV

 

Spoštovani,

na strežniku, kjer gostuje tudi vaš paket, so se v tem tednu (od 10. junija dalje) pričele pojavljati tehnične težave, zaradi katerih določene spletne strani ne delujejo tako, kot bi morale. Težave že ves čas pospešeno odpravljamo, lahko pa se zgodi, da bo danes, v soboto 18. julija, občasno moten dostop do spletnih strani in/ali e-pošte. Že od vsega pričetka težav celotna ekipa dela na tem, da čimprej vzpostavimo prvotno stanje, ko so spletne strani in e-pošta delovale zanesljivo in bliskovito.

Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo.

Lep vikend,
Emanuel
————————
Gostovanje in domene NEOSERV
NEOSERV.si

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.