Ljubljana, 28.6.2015 – Tudi drugi termin državnega prvenstva za moške dvojice je “odplaknil” dež. Prvenstvo bomo izvedli v septembru, točen datum bomo objavili v kratkem. 

Ljubljana, 26.6.2015 – Objavljamo žrbne tabele in sobotni razpored tekem TUKAJ. Prijavljene so tri dvojice, prvenstvo BO!

Ljubljana, 20.6.2015 – Moški del državnega prvenstva je zaradi dežja oziroma premehkih grišč prestavljen za en teden – prvenstvo bo torej v soboto 27.6.2015. Potrebne so nove prijave, prejšnje prijave torej niso veljavne, ki jih lahko pošljete do četrtka 25.6.2015 do 20.00 ure. Prijavnico najdete TUKAJ. V ženski konkurenci smo edino tekmo odigrali in sicer v Kranju, kjer smo imeli možnost igrati v dvorani (to pri moških zaradi večjega števila tekem ni bilo mogoče, zato se je tekmovanje za moške tudi prestavilo). Lanski državni prvakinji Mirjam Lovrenčec in Katja Jekovec sta obranili naslov, s 6/4 in 6/2 sta premagali Darjo Korelc in Tino Misajlovski.

Ljubljana, 18.6.2015 – Objavljamo žrebne tabele in sobotni razpored tekem TUKAJ.  Prijavljene so samo štiri moške dvojice in dve ženski dvojici, a kljub temu bomo državno prvenstvo izpeljali.

Ljubljana, 14.6.2015 – V soboto 20.6.2015 se bo na teniških igriščih ŠD Šentvid v Ljubljani začelo poletno državno prvenstvo za rekreativce v dvojicah. Razpis najdete TUKAJ, prijavnico pa TUKAJ. Državno prvenstvo prinaša za 50% več točk, kot turnirji prvega ranga, zato je udeležba za vse, ki ciljajo na visoke uvrstitve na lestvici DITS-a, nujno potrebna. Razpisane kategorije so: absolutna moška, moška 45 in 55+, absolutna ženska kategorija in ženska kategorija 50+. V moški absolutni kategoriji se igra sicer v enotni skupini (ni delitve na A, B, C in D turnir). Več o državnem prvenstvu v pdf priponki in v e-poštnih sporočilih, ki vam jih bomo poslali v naslednjih dneh. Na fotografiji sta aktualni poletni državni prvakinji Katja Jekovec in Mirjam Lovrenčec iz Kranja.

By Anže

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.