PrevNext

Završnik in Čamernik

OP Kranja – B turnir Tomažu Čamerniku


Warning: Illegal string offset 'top' in /home/tenisrek/public_html/wp-content/themes/sportedge-parent/single.php on line 55

Kranj, 9.11.2013 – V B turnirju odprtega prvenstva Kranja je slavil Tomaž Čamernik (Lukovica), ki j ev finalu z 9/4 premagal Mirana Završnika (Kamnik). Še največ dela je imel Čamernik v drugem kolu, ko je z 9/6 premagal odličnega novinca na našem touru Ljubljančana Gašperja Tumpeja. B turnir so zaznamovale številne odpovedi. Težko komentiramo, ali s odjave upravičene ali ne (bolezen, poškodbe, itd.), dejstvo pa je, da se zaradi tega “poruši” turnir – v zaključna kola pridejo igralci, ki drugače morda ne bi, igralci na tekme hodijo veliko prekmalu, itd.

Vodstvo DITS-a je že ukrepalo in sprejelo sklep, da bodo vsi igralci, ki se z nekega turnirja pozno odjavijo (odjavijo se po žrebu), morali za naslednji turnir plačati prijavnino ob prijavi, sicer ne bodo sprejeti v žreb. Tekmovalna komisija bo vodila poseben seznam poznih odpovedi. Oglej si vse rezultate B turnirja TUKAJ.